El Pla de Barris del Nucli Històric de Llagostera comença a fer-se realitat

Llagostera rebrà al llarg dels propers cinc anys la subvenció econòmica més important de la seva història: un total de 3.750.000 euros (gairebé 624 milions de pessetes).

Una línia d’ajuts centrada en el nucli històric que ha de representar un canvi en el model econòmic i social de tot el municipi i que es convertirà en una oportunitat única per a tots els llagosterencs i llagosterenques.

Darreres Noticies

Modificació i pròrroga del Pla de Barris 18/09/2015La planificació del desplegament de les actuacions del Pla de Barris ha quedat modificada d’acord amb el Comitè d’Avaluació i Seguiment degut als problemes de finançament manifestats per part de la Generalitat de Catalunya. Nova oferta de cursos i tallers ocupacionals 2015-16 01/09/2015Informàtica, word, excel, manipulador d’aliments, ajudant de cuina, gestió bàsica d’oficina, ús de carretons elevadors, neteja industrial, comptabilitat avançada i gestió de logística i comercial són alguns dels cursos que s’ofereixen des de l’Àrea de Promoció Econòmica i Pla de...